Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Διεθνής Έκθεση ΒΟΟΤ 2021, Ντίσελντορφ, Γερμανία, 23 – 31 Ιανουαρίου 2021

Διεθνής Έκθεση ΒΟΟΤ 2021

Σημαντικά στοιχεία
ΚΛΑΔΟΙ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 23 – 31 Ιανουαρίου 2021
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 14-08-2020
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ντίσελντορφ, Γερμανία
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 105 € ανά τ.μ. πλέον του υποχρεωτικού media fee 350 €, πλέον ΦΠΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η 52η Διεθνής Έκθεση ΒΟΟΤ ασχολείται με όλο το φάσμα της θαλάσσιας αναψυχής, από όλων των κατηγοριών τα σκάφη, αλλά και τα θαλάσσια σπορ καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες γύρω από αυτά. Διοργανώνεται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 23-31/01/2021. Η έκθεση πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο της πόλης, σε καθαρή εκθεσιακή επιφάνεια 94.195 τ.μ., χωρισμένο σε 14 τομείς προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση έχει ενσωματώσει τον κλάδο beach resort σαν ξεχωριστή κατηγορία, προβάλλοντας έτσι ξεχωριστά εταιρείες, σχολές, συνδέσμους, ομίλους που ασχολούνται με τη θαλάσσια δραστηριότητα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Εκθέτες : σχεδόν 2.000 από 73 χώρες
Συνολική εκθεσιακή επιφάνεια: 220.000 τ.μ. – 17 halls
Σύνολο επισκεπτών: 250.000 από 106 χώρες
3% των επισκεπτών ήταν εκπρόσωποι τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το 2020 η Ελλάδα συμμετείχε με εθνική συμμετοχή για τέταρτη φορά. Για το 2021, η εθνική συμμετοχή θα οργανωθεί στα Hall 3, 4,9,10 & 13. Ο χώρος που θα ενοικιάσει η κάθε εταιρεία, θα υπολογιστεί με βάση τα εκθέματα που θα προβάλει και επιπλέον ένα μικρό χώρο για συναντήσεις ώστε να εξασφαλίζεται η λειτουργικότητα του περιπτέρου. Η σήμανση θα είναι εταιρική και διακριτή ενώ θα υπάρχει και εθνική σήμανση σε ξεχωριστό σημείο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΟΡOΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλουν απαραιτήτως μαζί με την αίτηση συμμετοχής τους, ως προκαταβολή το 50 % του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη τα αιτούμενα τ.μ. Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης.

Το κόστος συμμετοχήςανέρχεται στα: 105 € ανά τ.μ.πλέον του υποχρεωτικού media fee 350 € (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και περιλαμβάνει:

  • ενοίκιο χώρου
    • κατασκευή και βασικό εξοπλισμό stand
    • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου
    • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης

Σημείωση: Η μεταφορά των εκθεμάτων γίνεται με φροντίδα και ευθύνη των συμμετεχόντων.

Η καταβολή του ποσού γίνεται με την επιβεβαίωση της αποδοχής της αίτησης και την έκδοση και αποστολή στον εκθέτη του μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού πληρωμής, ο οποίος θα πρέπει να χρησιμοποιείται για όλες τις πληρωμές του εκθέτη για το συγκεκριμένο έργο.
Αίτηση συμμετοχής που δε συνοδεύεται από την κατάθεση προκαταβολής εντός του χρονικού διαστήματος που έχει οριστεί, θεωρείται άκυρη και ως εκ τούτου δε δεσμεύεται ο ανάλογος εκθεσιακός χώρος.

Παρακαλούμε επίσης για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece SA ή e-mail στο pay@eg.gov.gr, καθώς και ένα αντίγραφο στην οργανώτρια της έκθεσης.
Στον κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και λοιπές λεπτομέρειες.
Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη.

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε σε ειδικές περιπτώσεις, δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Κατεβάστε την πρόσκληση εδώ

Προηγούμενο Πρεσβεία Ελλάδος, Γραφείο Ο.Ε.Υ. Βερολίνου, Ετήσια Έκθεση 2019 και Επιχειρηματικός Οδηγός Γερμανίας 2020

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας